Du er landet på Spartelmasse.dk, det helt rigtige sted at finde vådrumsspartel. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle vådrumsspartel tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Jotun Vådrumsspartel – 10 ltr

Første anbefaling på listen er fra mærket Jotun.

Det bedste tilbud på “Jotun Vådrumsspartel – 10 ltr” vi har fundet er hos MestersMaling.dk hvor prisen lige nu er 459,-

Forhandlerens beskrivelse:
Opnå et godt og holdbart resultat i vådrum – brug vådrumsspartel. Jotun let vådrumsspartelmasse til fuldspartling og samlinger på Gipsplader Træfiberplader Spånplader Beton Letbeton  Andre bygningsplader Kan også anvendes til sparteltape ved be…

Se hos MestersMaling.dk ❯❯

2: Dyrup Let Vådrumsspartel

  • Dagens pris: 369,- kr.
  • Fundet hos BNFarver.dk
  • Mærke: Dyrup

Sidste produkt på vores liste er Dyrup Let Vådrumsspartel som vi har fundet til 369,- hos BNFarver.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Dyrup let vådrumsspartel anvendes indendørs til ud- og bredspartling af vægge og lofter af puds, beton, letbeton, gipsplader m.m. i vådrum samt på steder, hvor der forventes at være høj fugtighed.
Spartelmassen er ikke at betragte som en vådrumssikring,…

Se hos BNFarver.dk ❯❯

Dyreste Vådrumsspartel på listen er Jotun Vådrumsspartel – 10 ltr fra MestersMaling.dk med en pris på 459.00. Billigste udvalgte Vådrumsspartel er Dyrup Let Vådrumsspartel som du kan købe for 369.00 hos BNFarver.dk. Forskellen på de to priser er 90 kr.
Ovenstående Vådrumsspartel data og priser er hentet fra 2 butikker (MestersMaling.dk, BNFarver.dk). Alle Vådrumsspartel tilbud er opdateret i dag 03-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Vådrumsspartel guides:

Fandt du ikke det rigtige Vådrumsspartel blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Vådrumsspartel: