Spartelmasse.dk: Find blandt 362 Produkter | 13 Kategorier | 18 Brands | 41 Forhandlere

Bedste Skalflex Flydespartel: Se top 1

(Opdateret juni 2023)

Vi har fundet den bedste Skalflex flydespartel på markedet lige nu - den kan du læse mere om her:

Indholdsfortegnelse

  1: Skalflex Homeshop Flydespartel 20 kg

  Skalflex Homeshop Flydespartel 20 kg

  Priser og varianter

  • Selvnivellerende og hurtighærdende flydespartel
  • Ideel til undergulv til forskellige materialer
  • Kan påføres i 2-50 mm lagtykkelse
  • Velegnet til indendørs brug med gulvarme
  • Holdbart i mindst 6 måneder

  Hvorfor vælge Skalflex Homeshop Flydespartel 20 kg?

  Skalflex Homeshop Flydespartel er en hurtighærdende og selvnivellerende flydespartel, der er specielt designet til opretning af indendørs, støbte gulve. Dette produkt er ideelt som undergulv til tæpper, fliser, vinyl, træ og andre materialer, og det kan påføres i en lagtykkelse på 2-50 mm.

  Denne flydespartel er velegnet til indendørs brug og kan bruges på gulve med gulvarme. Det skal dog bemærkes, at gulvvarmen skal være slukket i mindst en uge før brug og i 14 dage efter hærdning for at undgå eventuelle skader.

  Skalflex Homeshop Flydespartel kan anvendes på ethvert fast og rengjort mineralsk underlag. For at opblande flydespartelen skal der anvendes 4 liter vand pr. 20 kg produkt. Forbruget er ca. 1,6 kg/m²/mm, og den retningsgivende lagtykkelse er på 2-50 mm.

  Massefylden for Skalflex Homeshop Flydespartel er 1,60 g/cm³ i løs vægt. Arbejdstemperaturen bør ligge mellem +5 og +25°C, og åbningstiden er på 10-15 minutter ved +20°C.

  Opbevaring af produktet bør ske tørt, og det er holdbart i mindst 6 måneder i uåbnet emballage. Hærdeperioden for Skalflex Homeshop Flydespartel er på 1-3 timer for gangtrafik ved +20°C, 24 timer for let trafik ved +20°C og 1 uge for tung trafik ved +20°C.

  Produktets pH-værdi er ca. 11,5, og det leveres i en 20 kg sæk. Skalflex Homeshop Flydespartel er en pålidelig og effektiv løsning til opretning af gulve, der sikrer et flot og holdbart resultat.

  Skalflex Scan Flydespartel Hurtighærdende og selvnivellerende flydespartel til opretning af indendørs, støbte gulve. Som undergulv for tæpper, fliser, vinyl, træ m.m. Lagtykkelse 2-50 mm. Til indendørs brug. Kan bruges på gulve med gulvarme Men bemær
  Indholdsfortegnelse
  Til Top